De troja, omdat ik van sweaters houd.

IMG_20191011_141015-01

Sinds ik de boeken van Fran Vanseveren ontdekte, grijp ik vrij vaak naar haar patronen voor T-shirts en Sweaters. Hadden deze boeken 10 jaar eerder bestaan, dan had ik vermoedelijk niet zoveel trui- en T-shirt patronen gekocht, Deze boeken zijn namelijk een basis waar je telkens op verder kan bouwen en steeds in zowel kinder- als volwassen maten. Ideaal dus.

De vraag kwam van enkele klanten uit de veritas of er een sweaterworkshop kon komen. Dus planden we deze in. Een voorbeeld diende gemaakt te worden en dus ging ik aan de slag met deze Troja, uit het I love sweaters boek. Een heel simpel patroontje, die ook voor beginners zeker haalbaar is.

IMG_20191011_141029-01

Aangezien ik deze week eindelijk de tijd nam om mijn coverdeksteek op mijn coverlock uit te testen, en dit vrij vlot verliep, gebruikte ik als afwerking deze steek op de hals, mouw en tailleboord. Dat geeft net dat ietsje meer.

Wil je ook graag deze sweater maken onder begeleiding? Er zijn nog enkele plaatsjes vrij voor deze sweater in de Veritas Sint-Denijs-Westrem. Snel inschrijven is de boodschap, want het zijn de laatste 2 plaatsjes!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s