wegdromen in de Sanamu jumpsuit

Er is een nieuw patroon in naailand. De Sanamu is het nieuwe kindje van Sansahash. Een patroon verkrijgbaar in 3 talen: Nederlands, Engels en Frans. zoals we van haar gewoon zijn, is de handleiding weer duidelijk en zowel voor beginners als gevorderden bruikbaar.

Het patroon heeft verschillende opties (short, jurk of capri). Ik vond de capri wel iets feestelijks hebben en ging dus aan de slag met dit model. Ik verhoogde voor mijn dochter iets op de rug, dit zit bij haar wat aangenamer. Voor de rest werd er niets aangepast.

Het stofje was het laatste stukje bij de soldeur! Ik twijfelde in het begin wat aan de stofkeuze, maar eens ze het aanhad was ik helemaal verkocht! Een ideaal kleedje voor in de koffer, want strijken hoeft helemaal niet.

Normaal ben ik niet zo voor frullekes, maar nu ik er me toch aan waagde, vind ik het eigenlijk nog wel leuk staan bij haar. Dus misschien toch wat meer ruffles ik haar kleren verwerken (maar nu ook niet teveel 😆).

Wat vind je trouwens van de leuke strikjes aan de zijkanten. Heerlijk toch! Ik maakte er ook nog een crunchie bij, de dochter vindt het super om bijhorende haaraccesoires te dragen.

Ook verkocht, net zoals ik. Dan heb ik goed nieuws! Tot en met dinsdag kan je het patroontje kopen voor de mooie prijs van €4,99. Word je lid van de fb-pagina? Dan kan dat zelfs nog goedkoper!

Sorry, ik kan het niet laten, we gingen foto’s maken op de bloemenpluktuin, De Herenthoeve en ik kon niet kiezen welke foto’s hier te plaatsen, dus spam ik jullie met heel wat foto’s!

Ik maakte ook nog deze eerste testversie. Niet zo verfijnd als de eerste (tja, daar dient een eerste testronde ook voor, om de puntjes op de i te zetten), maar zeker draagbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s