de fezbroek

Zoals wel vaker het geval is, was de klik met de fezbroek er niet onmiddellijk. Om één of andere reden vind ik de patronen van lmv pas mooi als ik ze in blogland zie verschijnen bij anderen. Dat is ook de reden waarom ik steeds te laat ben om het boekje te vinden, want meestal vind ik het bij een eerste blik maar niets en besluit ik om het niet te kopen. Gelukkig vond ik deze keer het laatste exemplaar nog in de soldeur.

Het patroon werd getekend en de zoektocht naar een stofje kon beginnen. Dit stofje lag blijkbaar al een  hele zomer in de winkel, maar was me nog niet opgevallen. Tot de fezbroek in mijn hoofd zat. De fez en dit stofje het leek voor elkaar gemaakt.

Bij de eerste pas, had ik het wat moeilijk met de vele rimpels op mijn achterste, gebrek aan de juiste elastiek en een teveel aan ongeduld deed me grijpen naar een veel te dunne elastiek. een steviger exemplaar zorgde ervoor dat dit probleem werd verholpen.

Uiteindelijk is het helemaal geworden zoals ik het in mijn gedachten had. Een heerlijk zachte broek, waarvan je zou vergeten dat je ze aanhebt. De meningen erover zijn echter gemengd. zoonlief vond mijn clownsbroek grappig, manlief zweeg wijselijk en vanuit een andere hoek werd me gewezen op het gordijngehalte. 😀

Ik lig er alvast niet wakker van, ze zit heerlijk en zal deze herfst/winter vaak gedragen worden.

Een gedachte over “de fezbroek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s